بازدید کارگاه خانگی تولید لباس بیمارستانی اراک در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی

۱۹ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۷ کد : ۳۳۱۳۵ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مدیر اجرایی طرح ملی در استان مرکزی از کارگاه تولید لباس بیمارستانی در شهر اراک بازدید به عمل آورد.

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، مدیراجرایی طرح ملی در استان مرکزی از کارگاه تولید لباس بیمارستانی در شهر اراک بازدید به عمل آورد.

فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در حاشیه بازدید این کارگاه خانگی با اشاره به فعالیت مستقیم 10 نیروی آموزش دیده در این کارگاه، گفت: هدف از اجرای این طرح ایجاد اشتغال پایدار، و اتصال زنجیره تولید به بازار هدف می باشد.

وی افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.