در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی صورت گرفت؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران رشته دوخت های سنتی و چرم در اراک

۲۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۱ کد : ۳۳۲۹۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری با پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در بخش دوخت های سنتی و چرم در شهرستان اراک منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری با پیشران رشته دوخت های سنتی و چرم در اراک

به  گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فاطمه غنی پور مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان مرکزی در نشست با پیشران رشته دوخت های سنتی و چرم، گفت: نوع شغل، تولیدات و خدمات، آموزش مناسب، عرضه تولیدات و محصولات از جمله عواملی می باشند که در رشد مشاغل خانگی تأثیر بسزایی دارند.

وی اظهارکرد: برندسازی و ارتباط با بازار کار از وظایف این طرح محسوب می شود که متقاضیان می توانند با ایجاد شبکه های فروش، محصولات خود را به بازار عرضه نمایند.

غنی پور افزود: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله طرح های حمایتی حوزه اشتغال می باشد که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه ای در حال اجراست.