تجلیل از سادات جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۷ کد : ۳۳۹۷۷ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه عیدغدیرخم، عید بزرگ امامت و ولایت از کارکنان سادات جهاد دانشگاهی استان مرکزی تجلیل به عمل آمد.
تجلیل از سادات جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده سرپرست  جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه مراسم تجلیل از سادات که با حضور معاونان پژوهشی و پشتیبانی و مدیر حراست جهاددانشگاهی استان همراه بود عید غدیرخم را سرچشمه همیشه جوشان امامت و ولایت عنوان کرد و افزود: سادات همواره در میان آحاد جامعه جایگاهی ارزشمند و بلند مرتبه برخوردارند.

وی خاطرنشان کرد: غدیر تداوم رسالت حضرت محمد(ص) در ولایت مولای متقیان علی(ع) است و زنده نگه داشتن آن روشنایی بخشیدن به دل شیعیان و محبان اهل بیت(ع) و پیروی از ولایت و رهبری است.

گفتنی است؛ در پایان از کارکنان سادات جهاددانشگاهی استان با اهدای شاخه گل و هدایا تجلیل به عمل آمد.