مهندس رضا معماریان سرپرست مرکز جهاددانشگاهی ساوه :

امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین جمعیت هلال احمر و جهاد دانشگاهی شهرستان ساوه

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۹ کد : ۳۴۵۱ معاونت آموزشی
امضای تفاهم نامه همکاری فی مابین جمعیت هلال احمر و جهاد دانشگاهی شهرستان ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز چهارشنبه 30 آبان ماه نشست مشترک مهندس معماریان سرپرست مرکز جهاد دانشگاهی ساوه با سید لقمان حسینی ریاست هلال احمرشهرستان ساوه برگزار گردید .

مهندس معماریان سرپرست جهاد دانشگاهی ساوره در گفت و گو با روابط عمومی گفت : در این جلسه دوطرف به بیان توانمندی ها و فعالیتهای خود در عرصه های آموزشی و خدماتی پرداختند  و در خصوص همکاری متقابل بین جهاد دانشگاهی و هلال احمر ساوه تفاهم نامه امضا گردید.

این تفاهم نامه با موضوع افزایش همکاری در حوزه های آموزشی،پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ارایه خدمات مشاوره ای در زمینه IT علمی ، پژوهشی ، کارآفرینی و همچنین آموزش های ضمن خدمت پرسنل جمعیت هلال احمر ساوه به امضاء رسید.
شایان ذکر است استفاده از ظرفیتها و تجهیزات کمک آموزشی دو سازمان در راستای ارائه خدمات بیشتر به یکدیگر، بهره مندی از تخفیف ویژه اعضاء ، خانواده پرسنل جمعیت هلال احمر از دیگر مفاد این تفاهم نامه می باشد.