آیین سیاهپوشان حسینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۷ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۴ کد : ۳۴۵۹۸ اخبار عمومی تاپ خبر
در آستانه فرا رسیدن ماه محرم، مراسم سیاهپوشان حسینی به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
آیین سیاهپوشان حسینی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، همزمان با آغاز محرم الحرام ماه پیروزی خون بر شمسیر و آغاز عزاداری های حسینی، آیین سیاهپوشان حسینی با حضور اعضای هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی در پردیس جهاددانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم پرچم و کتیبه های عزای سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) و یاران باوفای آن حضرت با هدف هویت بخشی و ایجاد فضای معنوی مناسب برای عزاداری آن امام همام نصب شد.

گفتنی است؛ اعضای جهاددانشگاهی هر ساله ضمن برگزاری آیین سیاه‌پوشان، قرائت زیارت عاشورا و عزاداری ماه محرم و صفر و سینه زنی، ایام عزای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را  گرامی می دارند.