توزیع ۱۰۰ پرس غذای گرم توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۵ کد : ۳۴۸۹۱ اخبار عمومی تاپ خبر
مسئول هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی از توزیع ۱۰۰ پرس غذای گرم توسط این هیات بین جهادگران جهاددانشگاهی استان خبرداد.
توزیع ۱۰۰ پرس غذای گرم توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ ولی میرزائی مسئول هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، اظهارکرد: همزمان با پنجمین روز ماه محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر و به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی 100 پرس غذای گرم بسته بندی شده بین کارکنان این نهاد توزیع شد.

وی با اشاره به اینکه ادای نذر و نذری دادن به اندازه مراسم عزاداری می تواند مهم باشد، افزود: این امر خداپسندانه با هدف تبرک و اطعام عزاداران حسینی و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی در جهاددانشگاهی برگزار شد.

میرزائی اضافه کرد: پخش نذورات در ایام عزاداری سالارشهیدان(ع) یکی از سنت‌ های نیک در کشور ما به شمار آمده و ریشه در اعتقادات و باورهای دینی مسلمانان دارد.