برگزاری دوره آموزشی ICDL ویژه ترم تابستان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۵۲۲۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی، دوره آموزشی هفت مهارتICDL در این مرکز آموزشی در حال برگزاری است.
برگزاری دوره آموزشی ICDL ویژه ترم تابستان در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دوره آموزشی هفت مهارتICDL ویژه ترم تابستان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی در حال برگزاری است.

هفت مهارت ICDL شامل آشنایی کامل فراگیران با مبانی کامپیوتر، آشنایی و توانمندی در کار با سیستم عامل ویندوز، آشنایی و توانمندی استفاده از اینترنت و پیشبرد اهداف شغلی با فراگیری آن و آشنایی با نرم افزارهای (POWER POINT، WORD، EXCEL، ACCESS) می باشد.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.