در راستای طرح های شتابدهی کسب و کارهای فناورانه صورت گرفت؛

بررسی نحوه اجرای طرح هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال در صنعت طیور در مرغداری های استان مرکزی

۲۳ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۶ کد : ۳۵۷۷۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای شتابدهی طرح های برنامه شتابدهی کسب و کارهای فناورانه جوانان در استان مرکزی؛ نحوه اجرای طرح هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال در صنعت طیور در مرغداری های استان مرکزی بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در نشست مشترک معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی و مرکز نوآوری و شتابدهی جوانان استان مرکزی طرح هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال در صنعت طیور جهت اجرا در مرغداری های استان مرکزی بررسی شد.

در این نشست که با حضور حمیدرضا اخوان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی، استارتاپ هوش مصنوعی و سلامت دیجیتال در صنعت طیور و مسئولین مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در محل سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد نحوه اجرای طرح بررسی و هماهنگی جهت انجام اقدامات عملیاتی به منظور اجرای طرح در مرغداری های منتخب مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است در این نشست مقرر شد معاونت بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان مرکزی تمهیدات لازم را جهت اجرا به عمل آورد.