آغاز دوره "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در مرکز تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۵ کد : ۳۶۱۰۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از آغاز دوره "کمک های اولیه و فوریت های پزشکی" در جهاددانشگاهی استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، گفت: به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی آغاز شد.

وی هدف از برگزاری دوره کمک های اولیه و فوریت های پزشکی را افزایش سطح دانش و توانایی های شرکت کنندگان در خصوص کمک های اولیه و فوریت های پزشکی و فراهم آوردن زمینه مناسب برای افزایش سطح سلامت در جامعه بیان کرد.

صالحی سرفصل های آموزشی این دوره آموزشی را شامل تعریف کمک های اولیه، وظایف و خصوصیات امدادگر مشتمل بر روش های اولیه نجات زندگی با احیای قلبی و ... عنوان کرد.

به گفته وی، علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی به نشانی اراک- خیابان شهید بهشتی- کوچه مسجد حاج آقا صابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.