ثبت‌ نام ورودی های جدید‌ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۹ کد : ۳۶۵۸۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام پذیرفته شدگان ورودی جدید رشته های کاردانی و کارشناسی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در حال انجام است.
ثبت‌ نام ورودی های جدید‌ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، گفت: ثبت‌نام پذیرفته شدگان جدید دوره های کاردانی و کارشناسی در 16 رشته تحصیلی برای سال تحصیلی 1401-1400 در حال انجام است.

وی با بیان اینکه پذیرفته شدگان ورودی مهرماه می بایست نسبت به ثبت نام اولیه اقدام نمایند، افزود: عدم ثبت نام اولیه به منزله انصراف از تحصیل محسوب خواهد شد.

این مقام مسوول در ادامه رشته های مقطع کارشناسی را روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی معماری(طراحی و نوسازی بافت های فرسوده)، تربیت مربی پیش دبستانی، مدیریت کسب و کار، طراحی گرافیک بیان کرد.

رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، رشته های مقطع کاردانی را شامل امور بانکی، امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، مدیریت کسب و کار، طراحی گرافیک، شهرسازی، دوخت و تکنولوژی لباس، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده) عنوان کرد.

به گفته وی؛ علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و مشاوره در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک به نشانی اراک - انتهای خیابان امام خمینی(ره)- کمربندی شمالی- جنب دبیرستان علامه حلی مراجعه و یا با شماره 34172004  تماس حاصل نمایند.