نهمین دوره طرح سراسری «مشکوة» آغاز شد

۱۹ مهر ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۷ کد : ۳۶۶۴۴ اخبار عمومی تاپ خبر
ترم نهم دوره طرح ملی حفظ تلفنی قرآن کریم «مشکوة» با حضور ۱۰۰ نفر از نابینایان و کم‌توانان جسمی ـ حرکتی از سراسر کشور آغاز شد.
نهمین دوره طرح سراسری «مشکوة» آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، ترم نهم طرح ملی حفظ تلفنی قرآن کریم که با عنوان طرح «مشکوة» شناخته می شود از ۱۷ مهرماه در سراسر کشور آغاز شد.

در این طرح که به همت سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاددانشگاهی برگزار می‌شود، ۱۰۰ نفر از افراد کم‌توان جسمی ـ حرکتی و نابینایان، زیر نظر هفت نفر از اساتید به حفظ تلفنی قرآن می‌پردازند.

گفتنی است؛ طرح مشکوة از سال ۹۷ با هدف تحقق مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن، ایجاد شرایط مناسب برای تبلیغ، ترویج و حفظ قرآن، ارتقای سطح علمی نابینایان و افراد کم‌توان جسمی ـ حرکتی آغاز شده است.