به همت مرکز خدمات تخصصی سنگ جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود؛

کارگاه آموزشی "رزین های اپوکسی و نقش آنها در محافظت از سنگ" در نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۰ کد : ۳۶۷۷۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی با عنوان "رزین های اپوکسی و نقش آنها در محافظت از سنگ" به همت مرکز خدمات تخصصی سنگ های ساختمانی و تزئینی جهاددانشگاهی استان مرکزی در سیزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی سنگ ایران برگزار می‌ شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز خدمات تخصصی سنگ های ساختمانی و تزئینی جهاددانشگاهی استان مرکزی، کارگاه آموزشی با عنوان "رزین های اپوکسی و نقش آنها در محافظت از سنگ" در سیزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی سنگ ایران در شهر نیم ور محلات برگزار می‌ کند.

این کارگاه آموزشی جمعه، 23 مهرماه توسط مهناز شاه زمانی، دکترای مهندسی پلیمر و عضو هیأت علمی جهاددانشگاهی در سالن همایش نمایشگاه بین المللی سنگ ایران ارائه می‌ شود.

گفتنی است؛ جهاددانشگاهی استان مرکزی با همکاری مراکز پژوهشی و فناوری واحدهای جهاددانشگاهی کشور، دستاوردهای مجموعه جهاددانشگاهی در زمینه تخصصی اکتشاف، استخراج، فرآوری و بازاریابی را در سیزدهمین نمایشگاه بین‌ المللی سنگ ایران که از ۲۰ الی ۲۳ مهرماه در محل نمایشگاه دائمی سنگ نیم ور برپاست به نمایش می‌ گذارد.