در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان مرکزی :

بازدید سفیر اتریش از غرفه معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی

۱۷ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۶ کد : ۳۷۲۳ معاونت پژوهشی تاپ خبر
بازدید سفیر اتریش از غرفه معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، سفیر اتریش از غرفه جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان بازدید کرد.

اشتفان شولتس با حضور در این نمایشگاه، از غرفه جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی بازدید کرد و در جریان آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی قرار گرفت.
در این بازدید
 مهندس شهرجردی سرپرست جهاد ددانشگاهی استان مرکزی ضمن ارایه گزارشی از روند فعالیتهای علمی و پژوهشی در این واحد، به تشریح روند اجرایی تحقیقات و پژوهشهای کاربردی در سطح استان مرکزی به ویژه در زمینه گروه های سه گانه پژوهشی و همچنین مرکز تخصصی درمان و تحقیقات نا باروری جهاددانشگاهی استان مرکزی پرداخت.
گفتنی است  نمایشگاه
دستاوردهای پژوهش و فناوری استان مرکزی به مدت چهار روز ، از  سه شنبه 13 تا 16 آذر ماه در محل نمایشگاه های بین المللی غرب کشور  در اراک برگزار شد.