پیام تبریک رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی به مناسبت چهل و یکمین سالروز تاسیس این واحد

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۰ کد : ۳۷۸۰۵ اخبار عمومی تاپ خبر
دکتر علی اصغر غفاری زاده رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی طی پیامی، چهل و یکمین سالروز تاسیس جهاددانشگاهی استان را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در این پیام آمده است: جهاددانشگاهی به فرموده مقام معظم رهبری «جزو معدود رویش‌های اصلی خود انقلاب است» و از منظر ایشان «جهاددانشگاهی فقط یک نهاد نیست، بلکه یک فرهنگ است، یک سمت‌گیری و حرکت است» که گسترش و پایداری و استواری این فرهنگ در جامعه، کشور را به سمت سربلندی و عزت و استقلال حقیقی بیشتر پیش خواهد برد.

امیدوارم چهل و یک سالگی تاسیس جهاددانشگاهی استان مرکزی بر اساس تدابیر و منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تجلی و طلیعه درخشانی از اثرگذاری در حوزه‌های علمی و فناوری و پژوهشی با محوریت استحکام علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد.

در آستانه 20 آبان سالروز تأسیس جهاددانشگاهی استان، بر خود لازم می‌ دانم این روز را به تمامی جهادگران گرامی واحد استان مرکزی تبریک عرض نمایم.

سلامتی، سعادت، سربلندی و توفیقات روزافزون را برای همه همکاران جهادگر از خداوند سبحان مسئلت می‌ نمایم.