دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای در استان مرکزی آغاز شد

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۰ کد : ۳۸۳۵۱ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای در استان خبر داد.
دومین دوره مسابقات ملی کتاب سه دقیقه‌ای در استان مرکزی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، اظهارکرد: مسابقات ملی کتاب سه دقیقه ای به همت سازمان انتشارت جهاد دانشگاهی استان برگزار می شود.

وی هدف از اجرای این مسابقات ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، به اشتراک گذاشتن تجربه های کتابخوانی دانشجویان و معرفی کتاب های مفید به جامعه عنوان کرد.

غلامی ادامه داد: در این دوره از مسابقات دانشجویان علاقه‌ مند در دو بخش تخصصی و آزاد به رقابت خواهند پرداخت.

به گفته وی، دانشجویان و علاقه مندان به شرکت در مسابقه می توانند کلیپ های خود را به مدت 3 دقیقه و بصورت خام به شماره واتساپ 09058045599 ارسال نمایند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد، نفر اول مسابقات به مرحله کشوری راه پیدا خواهد کرد.