همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران با جهاددانشگاهی استان مرکزی در برگزاری آموزش های پزشکی

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۷ کد : ۳۸۵۵۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری دوره های آموزش پزشکی با همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، افزود: دوره های آموزش پزشکی با هدف توانمندسازی و تامین نیاز های آموزشی مهارت آموزان به همت جهاددانشگاهی استان و با همکاری جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

وی اظهارکرد: دوره های آموزشی شامل آموزش تخصصی پزشکی، مامایی و پرستاری و همچنین دوره های تخصصی ویژه دندانپزشکان و دوره تخصصی لیزر و ترریق بوتاکس و فیلر ویژه پزشکان عمومی برگزار می شود.

صالحی اضافه کرد: در پایان این دوره به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی اعطا می شود.