برگزاری نشست کمیته تبلیغات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۰ آذر ۱۴۰۰ | ۱۴:۴۶ کد : ۳۸۵۸۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
نشست هم اندیشی کمیته تبلیغات پذیرش دانشجو در بهمن ماه سال جاری در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.
برگزاری نشست کمیته تبلیغات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در نشست هم اندیشی کمیته تبلیغات پذیرش نیمسال دوم 1400 که با حضور اعضای این کمیته برگزار شد در خصوص لزوم اهتمام این مرکز جهت تبلیغات، جذب و پذیرش دانشجو مطالبی بیان کرد.

وی تصریح کرد: به منظور بهبود عملکرد این مرکز آموزشی در جذب دانشجو باید تمهیدات ویژه ای اندیشیده شود تا توجه بیشتری به تبلیغات صورت پذیرد.

همچنین در این نشست اعضای کمیته تبلیغات این مرکز آموزشی، نظرات و پیشنهادات خود را جهت جذب حداکثری دانشجو بیان کردند.

گفتنی است؛ تهیه پوستر، اطلاع رسانی از طریق شبکه های مجازی، نصب بنر در مسیرهای پرتردد شهر اراک و ... از جمله اقدامات اجرایی کمیته تبلیغات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برای جذب دانشجو در بهمن ماه سال جاری می باشد.