در کرسی آزاداندیشی طرح حکمت مطرح شد؛

عدم سواد رسانه ای در انتشار مطالب/سازوکار مناسبی برای استفاده بهینه از فضای مجازی ارایه شود

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۲ کد : ۴۰۰۰۲ معاونت فرهنگی
کرسی آزاد اندیشی طرح حکمت با موضوع فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی و تاثیر آن در نظام خانواده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کرسی آزاد اندیشی طرح حکمت با موضوع فرصت ها و تهدیدهای فضای مجازی و تاثیر آن در نظام خانواده با حضور سروان راهزانی کارشناس پلیس فتا و دکتر سیدمحمد الحسینی دکتری جامعه شناسی به همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان در سالن اجتماعات دانشگاه پردیس شهید باهنر اراک برگزار شد .

سروان راهزانی کارشناس پلیس فتا در این مراسم خصوص فواید و مضرات فضای مجازی و محدودیت استفاده از این برنامه را برای سنین مختلف بیان کرد.

در ادامه الحسینی دکتری جامعه شناسی در خصوص آگاهی و شناخت مردم در خصوص فضای مجازی نکاتی را بیان کرد و افزود: امروزه اقشار مختلف جامعه با توجه به عدم سواد رسانه ای، مطالب منتشر شده را باور و انتشار می دهند.

وی خاطرنشان کرد: برای بهینه سازی استفاده از فضای مجازی باید برای سنین مختلف افراد جامعه سازوکار در نظر گرفته شود تا موجب آسیب بر جامعه نگردد.