برپایی کارگاه آموزشی "زندگی سالم بر اساس آموزه های حضرت فاطمه(س)" در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۳ کد : ۴۰۸۱۸ اخبار عمومی تاپ خبر
کارگاه آموزشی "زندگی سالم بر اساس آموزه های حضرت فاطمه(س)" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با سالروز بزرگ بانوی اسلام حضرت ام ابیها(س) کارگاه آموزشی زندگی سالم بر اساس آموزه های حضرت فاطمه(س) در جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

این مراسم با حضور بانوان شاغل جهاددانشگاهی استان با سخنرانی حجت الاسلام رحیمی از اساتید حوزه و دانشگاه روز یکشنبه، 3 بهمن ماه راس ساعت 12:30 به همت روابط عمومی و سازمان دانشجویان در سالن جلسات جهاددانشگاهی برگزار می شود.

این کارگاه با هدف ارتقای سطح بینش بانوان از سبک و سیره حضرت فاطمه(س) برگزار و از طریق لینک http://www.roytab.ir/w/d/114 برای علاقه مندان پخش می شود.

گفتنی است؛ تجلیل از بانوان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی از برنامه های جانبی این مراسم می باشد.