همزمان با سالروز ولادت حضرت زهرا(س) صورت گرفت؛

پخت آش نذری توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۳ کد : ۴۰۸۴۳ اخبار عمومی تاپ خبر
به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی، پخت آش نذری همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) انجام شد.
پخت آش نذری توسط هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ یکی از پر خاطره ترین روزهای سال بیستم جمادی الثانی روزی است که بانوی نمونه اسلام فاطمه زهرا(س) پا به جهان گذاشت. بانوی صبر و استقامت که گل سرسبد تمام بانوان عالم است. تنها زنی که لقب "ام ابیها" به خود گرفت؛ چراکه برای پدرش همچون مادری دلسوز و فداکار بود زاد روز این بانوی نمونه، روز مادر نام گرفت.

به همین مناسبت فرخنده و روز مادر و به منظور احترام به مقام والای زن، پخت آش نذری به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان ویژه کارکنان این نهاد انجام شد.

این اقدام معنوی با کمک های خیرین جهاددانشگاهی در سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و با هدف عرض ارادت به ساخت مقدس آن حضرت برگزار شد.