مسابقه ورزشی گرامیداشت هفته زن در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد+ تقدیر از برگزیدگان

۰۴ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۵ کد : ۴۰۸۶۳ اخبار عمومی تاپ خبر
به همت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی و امور بانوان، مسابقه ورزشی ویژه بانوان گرامیداشت هفته زن در این نهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) و هفته بزرگداشت زن، مسابقه ورزشی دارت با حضور جمعی از بانوان شاغل جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این مسابقه با حضور پرشور بانوان ورزشکار در رشته ورزشی دارت برگزار و در پایان از برترین این مسابقه با اهدای هدایایی تقدیر به عمل آمد.

در این مسابقه عصمت سادات آل یاسین، زهرا سعادت خواه و سمانه یزدانی خواه به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند که با اهدای هدایایی از آنان تقدیر به عمل آمد.

گفتنی است؛ هدف از برگزاری مسابقات ورزشی توجه هرچه بیشتر به مقوله ورزش و ایجاد نشاط و روحیه و بالا بردن انگیزه کاری در کارکنان بود که با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.