کارت آزمون استخدامی قوه قضائیه منتشر شد/۱۸ و ۱۹ اسفندماه؛ رفع نواقص کارت آزمون در جهاددانشگاهی

۱۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۲:۱۱ کد : ۴۲۲۰۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارت آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه در سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: آزمون قوه قضاییه روز جمعه، 20 اسفندماه برگزار و کارت این آزمون استخدامی در سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانیhrtc.ir منتشر شد.

وی افزود: در همین راستا باجه رفع نقص آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه در مرکز آموزشی تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی اراک مستقر شده است.

صالحی اضافه کرد: داوطلبان استان مرکزی در صورتی که کارت شرکت در آزمون دارای اشکالاتی از جمله واضح نبودن عکس، درج عکسی به جز عکس داوطلبی و... می باشد می توانند در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 18 و 19 اسفندماه از ساعت 9 الی 13 با به همراه داشتن کارت شناسایی معتبر(کارت ملی و یا شناسنامه عکس دار) به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی اراک مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس حاصل نمایند.