از سوی مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شد؛

آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک شهر

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۴ کد : ۴۳۱۹۶ اخبار عمومی تاپ خبر
احمد عبدی پور مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام کرد: آزمون استخدامی بانک شهر برای استخدام ۱۳۰ نفر در شعب سرپرستی توسط این مرکز برگزار می‌شود.
آغاز ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک شهر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی به نقل از مرکز اطلاع رسانی بازار کار ، آزمون استخدامی بانک شهر برای استخدام 130 نفر در شعب سرپرستی توسط این مرکز برگزار می‌شود.

داوطلبان پس از موفقیت در مراحل آزمون جهت خدمت در سمت بانکدار در شعب سرپرستی‌های بانک واقع در شهرهای مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز و کلان شهر تهران جذب خواهند شد.

احمد عبدی پور مدیر مرکز آزمون جهاددانشگاهی با اعلام این خبر، گفت: دارا بودن مدرک تحصیلی کارشناسی در رشته‌های مدیریت گرایش (امور بانکی، بازرگانی، کارآفرینی، منابع انسانی، دولتی اقتصادی، مالی و ...، علوم اقتصادی) بانکداری، حسابرسی، ریاضی، آمار، مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر و مترجمی زبان انگلیسی داشتن مدرک کارشناسی ارشد دررشته حقوق الزامی است.

وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام از 4 اردیبهشت‌ماه آغاز و تا 10 روز ادامه دارد و زمان برگزاری آزمون 6 خردادماه سال جاری است، افزود: علاقه‌مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت اینترنتی به نشانی www.hrtc.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: آزمون شعب بانک