کارگاه آموزشی آشنایی با "کسب و کارهای نوین" در استان مرکزی برگزار می شود

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۱ کد : ۴۳۴۳۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی آشنایی با "کسب و کارهای نوین" با هدف ایجاد اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در استان مرکزی برگزار می شود.
کارگاه آموزشی آشنایی با "کسب و کارهای نوین" در استان مرکزی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، به همت مرکز نوآوری کسب و کارهای اینترنتی و دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه و انجمن علمی دانشجویی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، کارگاه آموزشی آشنایی با کسب و کارهای نوین برگزار می شود.

این کارگاه آموزشی با حضور مهندس احمدی کارشناس مسئول دفاتر پیشخوان خدمات دولت استان مرکزی امروز، شنبه 17 اردیبهشت ماه ساعت 16 الی 18 در سالن جلسات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

لازم به ذکر است؛ ایجاد کسب و کارهای نوین بهترین راه اشتغال جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی جهت رفع بیکاری و توسعه اشتغال در کشور محسوب می شود.