قرائت زیارت عاشورا و عزاداری همزمان با دهه اول ماه محرم در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۸ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۵ کد : ۴۶۹۳۵ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزاداری جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی همزمان با اولین روز ماه محرم در این نهاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم قرائت زیارت عاشورا و عزاداری همزمان با ماه محرم و در سالروز شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای آن امام همام، صبح امروز، 8 مرداد در پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

این مراسم با حضور جمعی از جهادگران جهاددانشگاهی و عاشقان اباعبدالله الحسین(ع) با مدیحه سرایی کربلایی علیرضا دارابی مداح اهل بیت(ع) برگزار شد.

لازم به ذکر است؛ مراسم قرائت زیارت عاشورا به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان با رعایت پروتکل های بهداشتی تا پایان دهه اول ماه محرم بصورت روزانه برگزار می شود.