بازدید دادستان اراک از مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی

۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۶ کد : ۴۷۲۳ معاونت پژوهشی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، عباس قاسمی دادستان اراک ، چهارشنبه ۲۶ دی ماه ۹۷ با حضور در مرکز فوق تخصصی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از دفتر بانک خون بند ناف رویان و مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری بازدید نمود.
بازدید دادستان اراک از مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی

در جریان این بازدید نشست صمیمانه ای با حضور مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و قاسمی دادستان اراک ، مرادی معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان و مدیر مرکز درمان در سالن جلسات مرکز برگزار گردید.

دکتر غفاری زاده مدیر مرکز فوق تخصصی ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی در جریان بازید از بخش های مختلف در خصوص خدمات این مرکز عنوان کرد : مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی دارای بخش‌های تخصصی زنان و نازایی است که خدماتی همچون سونوگرافی ، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی، کورتاژ تشخیصی، تخلیه کیست تخمدان، شروع سیکل‌های درمانی ICSI، IVF، IUI و سایر جراحی‌های تخصصی را ارائه می‌دهد.

مدیر مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی در ادامه افزود : در بخش تخصصی مردان (آندرولوژی) آزمایش‌های هورمونی و همچنین اسپرموگرام و اقدامات درمانی لازم دارویی یا جراحی انجام می‌شود و بخش مشاوره ناباروری به منظور افزایش آگاهی زوجین از انواع مشکلات ناباروری، آشنا ساختن آنها با سیستم‌های درمانی و حمایتی و امکانات موجود در این مرکز راه‌اندازی شده است.

غفاری زاده در پایان توضیحات خود گفت : بخش‌های مشاوره  ناباروری ، مشاوره روانشناسی و آزمایشگاه جنین شناسی، آزمایشگاه تشخیص طبی و بخش غدد و کنترل بارداری از دیگر بخش‌های این مرکز تخصصی است.