انتصاب سرپرست معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۴۵ کد : ۵۱۲۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
انتصاب سرپرست معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، طی حکمی از سوی مسعود شهرجردی، رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی‌، انسیه صالحی به عنوان سرپرست معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی منصوب شد.
در قسمتی از این حکم آمده است: انتظار دارد با بهره مندی از ظرفیت های علمی و تخصصی همکاران و زیرساخت های فنی واحد در جهت هدایت و نظارت، توسعه و ارتقاء فعالیتهای آموزشی، برنامه ریزی و اهتمام ویژه معمول دارید.

امید است با اتکال به خداوند قادر و متعال، تعامل و همکاری صمیمانه با همکاران محترم، به کارگیری نیروهای متعهد و کاردان و رعایت مقررات و آیین نامه های مربوط در انجام وظایف محوله مؤفق و مؤید باشید

یادآور می‌شود؛ پیش از این محمدرضا آقاجانی مسئولیت معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان مرکزی  را بر عهده داشت .