کتاب "طراحی گیت و مدارهای دیجیتالی کم مصرف و سریع" وارد بازار نشر شد

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ کد : ۵۱۹۴۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
کتاب طراحی گیت و مدارهای دیجیتالی کم مصرف و سریع تالیف معین علیجان نیا گنجی توسط سازمان انتشارت جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.
کتاب "طراحی گیت و مدارهای دیجیتالی کم مصرف و سریع" وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: کتاب طراحی گیت و مدارهای دیجیتالی کم مصرف و سریع، توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان به چاپ رسید.

وی تصریح  کرد: امروزه قطعات الکترونیکی در بهبود توان مصرفی، پهنای باند، تاخیر زمانی، فرکانس کاری رقابت می کنند.

غلامی اضافه کرد: این کتاب مشتمل بر 6 فصل است. فصل اول شامل مقدمه توان پویا، توان ایستا، جریان رقابت، تلاش مرحله، تاخیر انتشار، معیار شایستگی، فرکانس کاری و شرایط اولیه و محاسبات است.

به گفته وی، فصل دوم این کتاب مروری بر انواع دنبال کننده ولتاژ برگشتی شامل حسگر جریانFVF، دنبال کننده ولتاژ و دنبال کننده و لتاژ برگشتی، مقایسه دو مدار جریان آینهایی، تقویت کننده کلاس AB با استفاده از باتری شناور، فناوری درایو بدنه دارد.

این مقام مسئول ادامه داد: در فصل سوم به بررسی روش طراحی حافظه دسترسی تصادفی ایستا و دروازه های منطقی شامل حافظه، حافظه ایستا، ساختار حافظه ایستا، نحوه خواندن، نوشتن و نگهداری داده در حافظه ایستا، طراحی حافظه ایستا و ... پرداخته شده است.

وی تصریح کرد: فصل چهارم این کتاب به بررسی دروازه های منطقی شامل دروازه معکوس کننده، جریان مصرفی معکوس کننده ها با ولتاژهای ورودی و دماهای مختلف، جریان های مصرفی در دما و ولتاژ های ورودی متفاوتNOR، جریان های مصرفی در دما و لتاژهای ورودی متفاوت OR و ... می پردازد.

غلامی خاطرنشان کرد: فصل پنجم این کتاب شامل مدارهای ترکیبی و ترتیبیFVF، تمام جمع کنندهFVF، حافظه دسترسی تصادفی ایستا، حاشیه نویز خواندن SRAM ها با تغییر نسبت به سلولB و فصل ششم شامل نتیجه گیری و پیشنهادها می باشد.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: کتاب طراحی گیت و مدارهای دیجیتالی کم مصرف و سریع تالیف معین علیجان نیا گنجی در 121 صفحه به قیمت 100 هزار تومان توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

کلید واژه ها: حافظه کتاب