پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۱ کد : ۵۲۱۲۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام متقاضیان دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی در نیمسال دوم سال ۱۴۰۱ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.
پذیرش بدون آزمون دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، افزود: این مرکز آموزشی در نیمسال دوم سال1401 در مقاطع کاردانی و کارشناسی تا هفدهم دیماه سال جاری، بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

وی رشته های مقطع کاردانی را شامل حقوق ثبتی، امور بانکی، امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، مدیریت امور اداری، مدیریت کسب و کار، طراحی گرافیک، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده)، امور بیمه، گردشگری، شهرسازی عنوان کرد.

پارسا در ادامه گفت: حقوق ثبت اسناد و املاک، روابط عموم، مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فعالیت های قرآنی و مذهبی)، مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی)، تربیت مربی پیش دبستانی، مدیریت کسب و کار، مهندسی فناوری اطلاعات، حسابداری بانکی، طراحی گرافیک، مهندسی فناوری معماری(طراحی و نوسازی بافت های فرسوده)، مدیریت بیمه(بیمه اشخاص) نیز ار جمله رشته های مقطع کارشناسی می باشد.

وی تصریح کرد: برخی از شرایط و تسهیلات را می توان به عدم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی با هر نوع مدرک دیپلم یا فوق دیپلم، بهره مندی از وام دانشجویی، امکان تقسیط شهریه تحصیلی، ارائه مدرک معتبر از وزارت علوم، دریافت کمترین شهریه در بین دانشگاه ها، تحصیل رایگان برای خانواده های شاهد و ایثارگر و بهره مندی از معافیت تحصیلی برادران اشاره کرد.

گفتنی است؛ علاقمندان می توانند جهت مشاوره، ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر تا هفدهم دیماه جاری با شماره 34172004  تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: مدیریت روابط عمومی