با حضور معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی؛

مراسم معارفه رئیس جدید جهاددانشگاهی استان مرکزی فردا برگزار می‌شود

۲۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۶ کد : ۵۲۵۴۶ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید جهاددانشگاهی استان مرکزی، ۲۱ دی ماه برگزار می شود.
مراسم معارفه رئیس جدید جهاددانشگاهی استان مرکزی فردا برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم تکریم دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس سابق جهاددانشگاهی استان مرکزی و معارفه دکتر محسن مرادی سرپرست جدید این نهاد روز چهارشنبه، ۲۱ دی ماه برگزار می شود.

این مراسم با حضور دکتر مخلص الائمه استاندار استان مرکزی، دکتر فارسی معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی و جمعی از مدیران و مسئولان استانی فردا، چهارشنبه،۲۲ دی‌ماه راس ساعت ۱۰:۳۰ در سالن اجتماعات شهید کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی استان برگزار می شود.

بر اساس این گزارش؛ دکتر مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی طی نامه ای با قدردانی از زحمات و تلاش های دکتر غفاری زاده رئیس سابق جهاددانشگاهی استان، دکتر محسن مرادی را به سمت سرپرست این نهاد معرفی کرد.

از سوابق اجرایی مرادی، می توان به معاونت فرهنگی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان مرکزی اشاره کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی مرادی