۲۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۳۵۲ اخبار عمومی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی ، روز چهارشنبه بیست و چهارم بهمن ماه نشست صمیمی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک در دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه اراک برگزار گردید .

در این جلسه مهندس مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی ضمن معرفی فعالیت های شاخص جهاد دانشگاهی ، چشم انداز و برنامه های آتی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در حوزه های مختلف علمی ، پژوهشی ، آموزشی و فرهنگی را تشریح نمود .

در ادامه حجت الاسلام دکتر مهدی مهدوی اطهر مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک ، ضمن تجلیل از فعالیتهای مستمر جهاد دانشگاهی در کشور و استان ، بسط و گسترش همکاری فی مابین جهاد دانشگاهی و نهاد نمایندگی استان را خواستار شد .