برگزاری مسابقه بزرگ "بهاران" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی

۲۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۵ کد : ۵۵۲۲۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مسابقه بزرگ "بهاران" با محوریت لحظه تحویل سال، عید نوروز و ماه مبارک رمضان ویژه جهادگران جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.
برگزاری مسابقه بزرگ "بهاران" ویژه جهادگران جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی با همکاری سازمان دانشجویان جهادداشگاهی به مناسبت فرارسیدن بهار طبیعت و بهار قرآن مسابقه بزرگ "بهاران" را ویژه جهادگران و خانواده آنان برگزار خواهد کرد.

این مسابقه با محوریت لحظه تحویل سال، عید نوروز و ماه مبارک رمضان و در 5 محور(عکاسی با موبایل، فیلم با موبایل، سوال تصویری، دلنوشته، خاطره نویسی) برگزار خواهد شد. 10 جایزه 40 میلیون ریالی، 10 جایزه 20 میلیون ریالی و 5 جایزه 10 میلیون ریالی برای برگزیدگان این مسابقه در نظر گرفته شده است.

علاقمندان می‌توانند تا 10 اردیبهشت 1402 نسبت به ارسال آثار و شرکت در آزمون با مراجعه به آدرس اقدام و برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت www.roytab.ir مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: مسابقه موبایل