فراخوان دعوت به همکاری در مرکز تخصصی درمان در منزل(دَم) جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران

۲۸ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۲ کد : ۵۵۹۸۱ معاونت پژوهشی تاپ خبر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مرکز تخصصی درمان در منزل(دَم) جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران از پزشکان عمومی و متخصصان جهت مشاوره تلفنی و اعزام به منزل دعوت به همکاری می کند.

همچنین واجدین شرایط می‌توانند رزومه خود را در پیام رسان بله و واتس‌آپ به شماره 09921624262 ارسال کنند.

گفتنی است، متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های02167398115  02167398200 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی منزل