با نقد و بررسی کتاب "شیوه‌های تولید بافت"؛

چهارمین دوره طرح ملی "فصل سخن" در استان مرکزی برگزار می‌شود

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۵ کد : ۵۸۰۰۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از برگزاری چهارمین دوره طرح ملی فصل سخن در استان خبر داد.
چهارمین دوره طرح ملی "فصل سخن" در استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: چهارمین دوره طرح ملی فصل سخن در استان برگزار می شود.

وی اضافه کرد: این طرح به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی با هدف تقویت روحیه نقادی علمی در جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشجویان و ایجاد فضای نقد و گفت‌وگو و نقد درباره محتوای کتاب‌ های حوزه علوم انسانی اجرا می‌ شود.

غلامی تصریح کرد: کتاب شیوه های تولید بافت تالیف علی رنجبر و دکتر فاطمه غنی پور خندابی با حضور مولفین کتاب و رئیس شرکت فرش استان مرکزی و عبدالحسین اخوان کارشناس فرش استان مورد نقد و بررسی قرار خواهد گرفت.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: این مراسم فردا، دوشنبه 22 خردادماه ساعت 10 صبح در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر اراک برپا می شود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی نقد کتاب