رقابت ۶۱۰ دانشجوی مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک در امتحانات پایان ترم تحصیلی

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۹ کد : ۵۸۲۳۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این رابطه، اظهارکرد: امتحانات پایان ترم نیمسال دوم سال تحصیلی 1402  از امروز، 27 خردادماه در این مرکز آموزشی آغاز شد.

وی افزود: در حال حاضر 610 دانشجو در 20 کدرشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک مشغول فعالیت هستند.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: امتحانات پایان ترم تحصیلی از 27 خرداد الی 12 تیرماه سال‌جاری در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.