آغاز ثبت‌نام دوره آموزشی "تربیت‌مربی مهدکودک و پیش‌دبستانی" در جهاددانشگاهی محلات

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۰۷:۳۰ کد : ۵۸۷۷۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دوره آموزشی "تربیت مربی مهدکودک و پیش دبستانی" در جهاددانشگاهی محلات آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی محلات، دوره آموزشی تربیت مربی مهدکودک و پیش دبستانی در این شهرستان برگزار می شود.

ثبت نام این دوره آموزشی برای عموم آزاد است و به کسانی که با موفقیت این دوره را سپری کنند گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه می شود.

سرفصل های این دوره آموزشی شامل اخلاق حرفه ای و ارتباط موثر، فن بیان و تکنیک های صحبت کردن، کمک های اولیه، روانشناسی رشد، آشنایی با کاردستی و خلاقیت و ... است که با هدف ارتقای دانش و مهارت مربیان برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی در این شهرستان به نشانی محلات، پایین تر از هتل اقصی، نبش خیابان امام خمینی(ره) 20 مراجعه و یا با شماره 43233136 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی