اجرای طرح "حکمت" توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در استان مرکزی

۲۶ تیر ۱۴۰۲ | ۰۶:۴۲ کد : ۵۹۶۲۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
مسوول پیگیری امور معاونت آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای طرح حکمت در استان خبر داد.
اجرای طرح "حکمت" توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی مسوول پیگیری امور معاونت آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: طرح حکمت به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی به اجرا در خواهد آمد.

وی اظهارکرد: طی تفاهم همکاری بین معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با انستیتو ایز ایران، طرح باقرالعلوم(ع) با هدف توانمندسازی تحصیلی و مهارتی خانواده های کارکنان و وابستگان نیروهای مسلح اجرا می شود.

نعمتی اضافه کرد: طرح باقرالعلوم، خبرگان امید در حوزه های علوم پزشکی، فنی و مهندسی، زبان های خارجی، علوم پایه کاربردی، علوم انسانی، اشتغال، فرهنگی و هنر و کشاورزی و منابع طبیعی و علوم کامپیوتر در مرکز آموزش های تخصصی جهاددانشگاهی اجرا خواهد شد.

به گفته وی از ویژگی های این طرح می توان به امکان شرکت در دوره ها به صورت حضوری و مجازی، امکان پرداخت اقساطی، بهره مندی از تخفیف و یارانه و ارائه مدرک معتبر و قابل ترجمه اشاره کرد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام به سایت های jde.ir، zaban.tbao.ir و tbao.ir مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی معاونت آموزش