اعلام نتایج قرعه‌کشی پیاده‌روی اربعین حسینی در مرکز علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک+ اسامی

۲۱ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۲۷ کد : ۶۱۱۷۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
مراسم قرعه‌کشی پیاده‌روی اربعین حسینی ویژه دانشجویان دختر در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مراسم قرعه‌کشی پیاده‌روی اربعین حسینی با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان، دکتر پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و نماینده بسیج دانشجویی در این مرکز آموزشی برگزار شد.

در این مراسم بر اساس قرعه‌کشی، بهاره عظیم‌پور، سمیه حیدری، سیده مریم قائم‌مقامی، افسانه عظیمی همتی‌هزاوه، نازنین‌زهرا رفیعی، زهرا صادقی، زهرا شفیعی، جمیله کارچانی، طاهره صوفیانی و معصومه مایلی اسفندانی به عنوان نفرات اصلی معرفی و زهره چلبی، فاطمه ادیب و مهرانه غفوری‌پور از دانشجویان این مرکز آموزشی به عنوان شرکت کنندگان ذخیره معرفی شدند.

شایان ذکر است؛ کمتر از یک ماه دیگر تا اربعین حسینی(ع) باقی مانده است اما بسیاری از عاشقان سالار شهیدان خود را برای شرکت در راهپیمایی  عظیم اربعین آماده می‌کنند؛ بسیاری از زائران پیاده‌روی خود را از شانزدهم صفر یعنی 11 شهریور آغاز می‌کنند اما مسیر این مراسم باشکوه از اول ماه صفر 27 مردادماه پذیرای دلدادگان حسینی است.

کلید واژه ها: اربعین حسینی جهاددانشگاهی