اعلام ساعت فعالیت واحدهای جهاددانشگاهی استان مرکزی از ۱۶ شهریورماه

۱۴ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۶ کد : ۶۲۱۲۹ اخبار عمومی تاپ خبر
ساعت فعالیت واحدهای جهاددانشگاهی استان مرکزی از ۱۶ شهریورماه جاری اعلام شد.
اعلام ساعت فعالیت واحدهای جهاددانشگاهی استان مرکزی از ۱۶ شهریورماه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پیرو بخشنامه شماره ۷۳۴۶ مورخ ۲/ ۳/ ۱۴۰۲ دفتر مرکزی مبنی بر تغییر ساعت کاری واحدهای جهاددانشگاهی تا 15 شهریورماه، ساعت کاری همکاران مطابق بخشنامه هیات وزیران ضمن بازگشت به روال عادی، به شرح ذیل اعلام می گردد.

بر این اساس، ساعت فعالیت همکاران حوزه ستادی از روز شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ لغایت ۱۵:۳۰ می باشد.

همکاران مجتمع درمان ناباروری استان می بایست از روز شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷:۳۰ الی ۱۴:۳۰ و پنچ شنبه از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲:۳۰ در محل کار خود حضور داشته باشند.

ساعت کاری همکاران آموزش کوتاه مدت و همکاران دارای شیفت نیز بر اساس اعلام مکتوب معاونت مربوطه تعیین و اعلام می گردد.

گفتنی است؛ پیرو بخشنامه دفتر مرکزی به منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی، ساعت فعالیت جهاددانشگاهی استان مرکزی همچون دستگاه های اجرایی استان از 16 خرداد الی 15 شهریورماه سال جاری با تغییراتی همراه بود.

کلید واژه ها: ساعت فعالیت جهاددانشگاهی