به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار می‌شود؛

اولین محفل ادبی شب شعر دفاع مقدس با عنوان "شهد شهود" در استان مرکزی

۰۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۵ کد : ۶۲۷۰۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نخستین محفل ادبی شب شعر دفاع مقدس با عنوان شهد شهود به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برپا می شود.
اولین محفل ادبی شب شعر دفاع مقدس با عنوان "شهد شهود" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این رابطه، اظهارکرد: به همت کانون ادبی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان و به مناسبت هفته دفاع مقدس و بیست و پنجمین سالروز تشکیل سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، نخستین محفل شعر شهدایی شهد شهود برگزار می شود.

وی تصریح کرد: محفل ادبی شهد شهود با هدف گرامیداشت فرهگ ایثار و مقاومت با حضور 7 شاعر مطرح استان، چهارشنبه 5 مهرماه ساعت 19:30 در منزل شهید یحیی داودآبادی واقع در اراک، سه راه قدس، خیابان تفرش، ابتدای تفرش دوم برگزار می شود.

مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان خاطرنشان کرد: شهید یحیی داودآبادی از شهدای دانشجو و علاقمند به شعر و ادبیات بود.

کلید واژه ها: سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی