به همت کانون ارزیابی شایستگی جهاددانشگاهی انجام شد؛

پایان ارزیابی شایستگی متقاضیان استخدام سازمان امور مالیاتی استان مرکزی

۰۸ مهر ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۸ کد : ۶۲۷۹۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
ارزیابی شایستگی متقاضیان استخدام سازمان امور مالیاتی استان مرکزی به همت کانون ارزیابی شایستگی جهاددانشگاهی انجام شد.
پایان ارزیابی شایستگی متقاضیان استخدام سازمان امور مالیاتی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان در این باره، تصریح کرد: ارزیابی شایستگی متقاضیان استخدام سازمان امور مالیاتی استان مرکزی عصر روز جمعه، 7 مهرماه به کار خود پایان داد.

وی افزود: این ارزیابی که از روز چهارشنبه 29 شهریورماه سال جاری آغاز شده بود به مدت 9 روز با تشکیل دو کانون در هر روز، شایستگی های 285 نفر از جوانان متقاضی استخدام در امور مالیاتی کشور را مورد ارزیابی قرار داد.

نعمتی خاطرنشان کرد: ارزیابی در این پروسه توسط ارزیابان حرفه ای دعوت شده از شهرهای تهران، البرز، اصفهان،کرمانشاه، ایلام و اراک انجام شد.

به گفته وی؛ در روز پایانی این ارزیابی، دکتر سلگی مدیر کانون ارزیابی شایستگی جهاددانشگاهی و نماینده امور مالیاتی استان با حضور در جهاددانشگاهی استان مرکزی از فرایند ارزیابی ها بازدید به عمل آوردند.