ارائه تخفیف ۱۵ درصدی ثبت‌نام دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی ساوه به‌مناسبت هفته وحدت

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۵ کد : ۶۲۹۰۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه از ارائه تخفیف ۱۵ درصدی ثبت نام دوره های آموزشی این مرکز همزمان با هفته وحدت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این باره گفت: به مناسبت هفته وحدت و سالروز ولادت نبی مکرم اسلام حضرت محمدمصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع)، ثبت نام دوره آموزشی این مرکز با تخفیف 15 درصدی همراه خواهد بود.

وی اضافه کرد: این تخفیفات شامل گروه های آموزشی زبان خارجه، مهندسی، پزشکی، کامپیوتر، حسابداری و علوم انسانی ویژه دانشجویان و دانش آموزان است.

این مقام مسوول در پایان مهلت بهره مندی از تخفیف ثبت نام دوره های آموزشی را تا 20 مهرماه سال جاری، بیان کرد و افزود: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام در دوره های آموزشی و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه به نشانی میدان شهدا، کوچه امام خمینی(ره)5، روبروی آزمایشگاه نوبل مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس بگیرند.