۱۹ مهر؛ برپایی "جشنواره غذای سالم و شیرینی سنتی" توسط جهاددانشگاهی ساوه

۱۵ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۳ کد : ۶۲۹۸۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
همزمان با هفته فرهنگی ساوه جشنواره غذای محلی و شیرینی سنتی به همت جهاددانشگاهی در این شهرستان برگزار می شود.
۱۹ مهر؛ برپایی "جشنواره غذای سالم و شیرینی سنتی" توسط جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در این باره، گفت: همزمان با هفته فرهنگی ساوه جشنواره غذای محلی و شیرینی سنتی در این شهرستان برگزار می شود.

وی افزود: این جشنواره با هدف فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و سنتی 19 مهرماه با حضور علاقه مندان برپا می شود.

کاظمی مهلت ثبت نام دراین جشنواره را 12 مهر عنوان کرد وافزود: این مراسم روز چهارشنبه 19 مهرماه پس از نماز ظهر و عصر در شهرستان ساوه برگزار و از نفرات برتر تجلیل به عمل می آید.

مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه در پایان با اشاره به اینکه ثبت نام برای عموم در این جشنواره آزاد است، افزود: علاقه مندان می توانند از ساعت ۹ الى ۱۳ و ۱۶ الى ۱۹ با شماره 08642226700 تماس بگیرند.