آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها در استان مرکزی/ثبت‌نام تا ۵ آبان‌ماه

۳۰ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۱ کد : ۶۳۷۳۷ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ها در استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ استانداری‌های ۷ استان طی اطلاعیه‌ای و به منظور تامین بخشی از نیروهای انسانی مورد نیاز شهرداری‌های استان، از افراد واجد شرایط به صورت قرارداد کار معین دعوت به همکاری کرده‌اند.

بر اساس اطلاعیه ثبت‌نام، استانداری‌های استان مرکزی، خراسان جنوبی، زنجان، سیستان و بلوچستان، قزوین، کرمان و هرمزگان با استناد به مجوزهای اخذ شده از سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به منظور تامین بخشی از نیروهای انسانی مورد نیاز شهرداری‌های استان متبوع، از افراد واجد شرایط از طریق برگزاری آزمون کتبی و آزمون عملی(برای مشاغل عملیاتی آتش نشانی) و پس از طی مراحل گزینش به صورت قرارداد کار معین دعوت به همکاری می‌نمایند.

ثبت‌نام این آزمون تا پایان روز جمعه ۵ آبان‌ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت و آزمون مذکور روز جمعه، 26 آبان ماه در مراکز استان ها برگزار می شود.

متقاضیان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی https://hrtc.ir/ مراجعه کنند.

گفتنی است؛ آزمون بکارگیری نیروی قرارداد کار معین شهرداری‌ در استان مرکزی به منظور جذب 120 متقاضی انجام می شود.