انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مراکز آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی و پتروشیمی شازند

۰۸ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۱۵ کد : ۶۴۰۷۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
تفاهم‌نامه همکاری مراکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی و پتروشیمی شازند به امضای طرفین رسید.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مراکز آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی و پتروشیمی شازند

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ تفاهم نامه همکاری مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی و مرکز آموزش پتروشیمی جهت برگزاری دوره های آموزش زبان خارجه تا پایان سال جاری منعقد شد.

در راستای این تفاهم نامه مقرر شد دوره های آموزش مکالمه زبان انگلیسی در 4 سطح پایهElementary، مبتدی Pre Intermediate متوسط Intermediate و فوق متوسط Upper Intermediate توسط مرکز آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی ویژه پرسنل پتروشیمی برگزار شود.

گفتنی است؛ مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی با ارایه خدمات علمی و ارتقای سطح توانمندی مهارت های حرفه ای در قالب دوره های آموزشی تخصصی کوتاه مدت درصدد است تا ضمن مرتفع کردن خلاءهای موجود، پاسخی به نیازهای افراد جامعه ارایه نماید. این مرکز دوره های آموزشی را در قالب محورهای تخصصی و کاربردی کوتاه مدت و میان مدت برای متقاضیان طراحی و اجرا می نماید.

کلید واژه ها: آموزش کوتاه مدت جهاددانشگاهی