در آستانه روز جهانی بانک خون بند ناف؛

ویژه برنامه‌های بانک خون بندناف جهاددانشگاهی استان مرکزی تشریح شد

۱۵ آبان ۱۴۰۲ | ۰۷:۵۴ کد : ۶۴۴۳۷ معاونت پژوهشی تاپ خبر
ویژه برنامه های بانک خون بندناف جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور دکتر ضرابی، مدیرعامل شرکت فناوری بن یاخته های رویان برگزار می شود.
ویژه برنامه‌های بانک خون بندناف جهاددانشگاهی استان مرکزی تشریح شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مریم جنابی مدیر مجتمع فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در این باره، گفت: به مناسبت روز جهانی بانک خون، ویژه برنامه های این روز در استان زودتر از موعد مقرر برگزار می شود.

وی تصریح کرد: در همین راستا نشست دکتر مرتضی ضرابی مدیر عامل شرکت فناوری بن یاخته های رویان روز پنجشنبه، 18 آبان‌ماه با دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی و دکتر امانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار می شود.

جنابی اضافه کرد: همچنین به همین مناسبت نشست صمیمی دکتر ضرابی با متخصصان و پزشکان استان و نشست خبری با اصحابه رسانه و حضور در برنامه صدا و سیما با هدف تشریح جدیدترین دستاوردها و کاربردهای خون بند ناف برپا می شود.

به گفته وی؛ ترویج ذخیره سازی نمونه های خون بندناف و همچنین معرفی اقدامات انجام گرفته در مورد استفاده از سلول های بنیادی خون بند ناف از مهمترین اهداف این مناسبت است.

این مقام مسوول در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر در کشورمان فقط بیماری هایی که منشأ خونی دارند از جمله تالاسمی، سرطان خون و کم خونی ها با استفاده از سلول‌های بنیادی خون بندناف قابل درمان هستند.

گفتنی است؛ به دلیل توانایی منحصربفرد سلول ‌های بنیادی خون بندناف، روز 24 آبان (15نوامبر) از سوی مجامع بین المللی به نام روز جهانی خون بندناف نام گذاری شده است.

کلید واژه ها: خون بندناف