اعلام ویژه برنامه‌های روز دانشجو در مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۱ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۳ کد : ۶۵۴۹۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
در آستانه شانزدهم آذر روز دانشجو، ویژه برنامه های مختلفی به همین مناسبت با محوریت دانشجویان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.
اعلام ویژه برنامه‌های روز دانشجو در مرکز آموزش علمی‌کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ در آستانه شانزدهم آذر روز دانشجو، ویژه برنامه های مختلفی به همین مناسبت در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

روز دانشجو یادآور فداکاری دانشجویانی است که در راه آرمان های انقلاب نقطه عطفی در راه عدالت خواهی رقم زدند. در همین راستا برنامه های بزرگداشت روز دانشجو با محوریت دانشجویان صورت می گیرد.

بر اساس این گزارش؛ برپایی کرسی آزاداندیشی با موضوع "نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی" توسط دکتر محسن سعیدی کارشناس علوم سیاسی و امور بین الملل، برگزاری گفتمان دانشجویی با عنوان "بررسی وقایع 16 آذر" با حضور دکتر مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و اساتید مرکز آموزش علمی کاربردی  جهاددانشگاهی، تهیه پوستر و فضاسازی به مناسبت 16 آذر از برنامه های این مرکز آموزشی به مناسبت روز دانشجو است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی روز دانشجو مناسبت