آغاز مرحله دوم مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی+ جدول زمانی روز اول مسابقات

۰۲ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۲ کد : ۶۶۵۲۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
مرحله دوم مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی دقایقی پیش به همت جهاددانشگاهی در دانشگاه فنی و حرفه ای امیرکبیر استان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی و دبیر اجرایی این مسابقات، گفت: مرحله دوم مسابقات ملی مناظره دانشجویی از امروز، دوم دی ماه در دانشگاه فنی و حرفه ای امیر کبیر استان مرکزی آغاز شد.

وی اظهارکرد: مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویی با حضور ۵۸ تیم از دانشگاه ها و حوزه علمیه آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه خواهد داشت.

دارابی با اشاره به اینکه تعداد 30 تیم به مرحله دوم مسابقات ملی مناظره دانشجویی راه یافته  و به رقابت می پردازند، افزود: این مسابقات به مدت سه روز  با حضور دانشجویی و با موضوعات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و انتخابات برگزار می شود.

این مقام مسوول در پایان هدف از برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویی را تحقق منویات رهبری در حوزه کرسی های آزاداندیشی و گسترش روحیه مطالعه و پرسشگری در حوزه های مختلف جامعه توسط دانشجویان عنوان کرد.

کلید واژه ها: مسابقات ملی مناظره دانشجویی