بازدید استاندار مرکزی از روند برگزاری مسابقات ملی "مناظره دانشجویی" در استان مرکزی/قدردانی از جهاددانشگاهی

۰۴ دی ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۹ کد : ۶۶۶۵۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی و هیات همراه با حضور در محل مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی، ضمن بازدید از روند برگزاری این مسابقات، از تلاش جهاددانشگاهی استان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی از روند برگزاری دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویان ایران که به همت جهاددانشگاهی در دانشگاه صنعتی اراک در حال برگزاری است بازدید به عمل آورد.

وی ضمن قدردانی و تشکر از فعالیت‌های صورت گرفته جهاددانشگاهی در برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویی، در جریان روند برپایی این دوره مسابقات قرار گرفت و افزود: برگزاری اینگونه مسابقات اقدام ارزشمندی است که موجب گسترش فرهنگ پرسشگری و نقد عالمانه در جامعه شده که دانشگاه ها به آن نیازمند است.

شایان ذکر است؛ مسابقات ملی مناظره دانشجویی پیرو فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای برپایی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها و ضرورت توسعه و تقویت فرهنگ گفت وگو با حضور ۵۸ تیم از دانشگاه های سراسر استان مرکزی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: مسابقات ملی جهاددانشگاهی مناظره