اجرای طرح "شبکه‌سازی پرسشگران ایسپا" در استان مرکزی

۰۵ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۹ کد : ۶۶۷۰۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای طرح شبکه سازی پرسشگران مرکز افکار سنجی در استان خبر داد.
اجرای طرح "شبکه‌سازی پرسشگران ایسپا" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان، گفت: به منظور ساماندهی پرسشگران مرکز افکارسنجی دانشجویان در سطح استان، شبکه پرسشگران در حال عضوگیری از متقاضیان پرسشگری است.

وی افزود: مرکز افکارسنجی دانشجویان در اجرای این طرح قرار است ضمن دعوت از متقاضیان پرسشگری در سراسر استان، از حضور آنان در اجرای طرح های این مرکز بهره مند شود.

غلامی ادامه داد: به همین منظور اولین نشست مشارکت پرسشگران شهرستان خمین با حضور فاطمه غنی‌پور مدیر مرکز افکارسنجی دانشجویان جهاددانشگاهی استان با همکاری کمیته امداد استان مرکزی برگزار شد.

این مقام مسوول یادآور شد: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، یکی از مراکز وابسته به دانشگاهی است که از سال 1380 فعالیت خود را در دو دسته نظرسنجی‌های خویش فرمایی و  نظرسنجی‌های کارفرمایی انجام می دهد.

کلید واژه ها: مرکز افکارسنجی دانشجویان پرسشگران جهاددانشگاهی